6 stk sværdfisk-steaks
Marinade:
1 ½ dl finthakkede forårsløg
1 dl frisk koriander
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
3 spsk limesaft
1 ½ spsk revet limeskal
1 ½ spsk farin
1 spsk hakket Jalapeno peber
salt og peber
Mayonnaise:
2 store modne avocado
5 spsk mayonnaise
2 spsk limesaft
1 knivspids cayennepeber eller 1 tsk tabascosauce
Læg sværdfisken i et fad. Rør marinaden sammen og hæld den over. Stil det køligt et par timer. Vend fisken 2-3 gange.
Mayonnaise: Skræl avocadoerne, tag stenen ud og kom kødet i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Miks til en cremet mayonnaise, og smag til med salt og peber.
Tag fisken op af marinaden og læg den på en grillrist. Grill den 3-4 minutter på hver side, pensl jævnlig med marinaden. Serveres med smørstegte aspargeskartofler, rød peber og selleri skåret i meget fine strimler og en klat mayonnaise oven på hver fiskesteak.
Tips: Jalapeno peber er en mexikansk peber, der findes frisk hos velassoterede grønthandlere og supermarkeder, men ellers fås den på dåse