Logo

Grillet sværdfisk med grøn mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk sværdfisk-steaks

Marinade:
1 ½ dl finthakkede forårsløg
1 dl frisk koriander
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
3 spsk limesaft
1 ½ spsk revet limeskal
1 ½ spsk farin
1 spsk hakket Jalapeno peber
salt og peber

Mayonnaise:
2 store modne avocado
5 spsk mayonnaise
2 spsk limesaft
1 knivspids cayennepeber eller 1 tsk tabascosauce

Læg sværdfisken i et fad. Rør marinaden sammen og hæld den over. Stil det køligt et par timer. Vend fisken 2-3 gange.

Mayonnaise: Skræl avocadoerne, tag stenen ud og kom kødet i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Miks til en cremet mayonnaise, og smag til med salt og peber.

Tag fisken op af marinaden og læg den på en grillrist. Grill den 3-4 minutter på hver side, pensl jævnlig med marinaden. Serveres med smørstegte aspargeskartofler, rød peber og selleri skåret i meget fine strimler og en klat mayonnaise oven på hver fiskesteak.
Tips: Jalapeno peber er en mexikansk peber, der findes frisk hos velassoterede grønthandlere og supermarkeder, men ellers fås den på dåse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her