4 sværdfiske steaks (centerudskæring)
1 rød grapefrugt skrællet og udskåret i både
2 appelsiner skrællet og udskåret i både
2 limefrugter skrællet og udskåret i både
1 citron skrællet og udskåret i både
1 kop rød grøn og gul peberfrugt skåret i strimler
1 mediumstort rødløg finthakket
1 tsk koriander hakket
1 tsk mynte hakket
1 stænk Habanero Sauce
1 tsk majsolie
1 knsp. salt
1 knsp. sort peber
Forbered citrus-salsaen
Bland alle ingredienser undtagen sværdfisk, majsolie, salt og peber, og lad det marinere et par timer.
Krydr sværdfiskesteakene med salt og peber.
Pensl let med majsolien. Grill sværdfisken på grillen.
Hæld citron salsaen over de grillede sværdfiskesteaks.
Pynt med mynte. server med safranris, friske asparges og babykarotter.