4 bøffer af sværdfisk
2 tsk stødt spidskommen
salt
2 lime
evt. 1 fed hvidløg, presset
1 spsk olivenolie
4 lysegrønne peberfrugter (eller almindelige)
Tilbehør:
100 g sultanas (lyse rosiner)
2 ½ tsk salt
4 dl minut-cous cous
5 dl kogende vand
1 spsk olivenolie
Rør en marinade sammen af olie, hvidløg, limesaft og spidskommen og smør det på fisken.
Eller drys fisken med krydderiet og dryp med limesaft, hvis det skal gå rigtigt stærkt.
Bøfferne kan marinere ½ time, men de kan også grilles med det samme.
Hæld cous cous, olie, salt og rosiner i en skål, der tåler kogende vand.
Hæld kogende vand på, læg låg på skålen eller dæk den tæt til med folie.
Lad grynene trække 5 min og rør dem så løse med en gaffel.
Flæk peberfrugterne og fjern kernerne.
Grill bøfferne på trækulsgrill eller grillpande 3-4 minutter alt efter grillens varme.
De må gerne være lyserøde indeni.
Grill samtidig peberfrugterne.
De må gerne være sprøde endnu. Drys med salt.
Server fisken sammen med cous cous og ekstra limefrugter til at presse ud over fisken