3 lammeculotter
Salt
peber
Hvidløg
Olie til pensling
400 g pasta
1 bundt dild, klippet eller ½ bdt timian
8 stk soltørrede tomater i marinade, drænet og i strimler
Dressing:
6 spsk piskefløde
4 spsk hvidvin
Salt
peber
Pastasalaten Kan tilberedes et par timer i forvejen.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Hæld vandet fra i et dørslag.
Spul med koldt vand.
Lad pastaen dryppe godt af.
Bland dild og tomater med den kolde pasta.
Rør fløde og hvidvin sammen.
Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i pastaen.
Stil den kold indtil servering.
Rids fedtlaget på lammeculotterne.
Dup dem tørre og gnid dem godt med hvidløg.
Smør grillristen med olie og pensl ligeledes kødet med lidt olie.
Grill 16 min. i alt – ca. 8 min. på hver side.
Pensl med olie undervejs.
Lad kødet hvile 10 min. inden det skæres i skiver.