Logo

Grillet laks med fyldt courgetteblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet laks med fyldt courgetteblomst

Brug direkte grillning

 

4 courgetteblomster

1 stykke laksefilet med skind på ca. 1 kg, afskællet

revet skal og saft af ½ citron

1 lille bdt kørvel, hakket

havsalt og peber

50 g smør

olivenolie til stegning

4 citronbåde

 

Klip støvdrageren af courgetteblomstens midte.

Skær laksefileten til, så der dannes 4 ens stykker laks, og gem lakseresterne. Rids skindet, så det ikke trækker sig under grillningen.

Skær skindet af alle lakseresterne og hak restkødet fint med en kniv.

Tilsæt citronsaft og -skal.

Tilsæt hakket kørvel, salt og peber og fyld forsigtigt farsen ind i courgetteblomsterne, uden at de går i stykker.

Grill laksestykkerne på skindet i 4-5 minutter under grilllåg.

Krydr med salt og peber.

Stil courgetteblomsterne i et fad, kom en smørklat på hver blomst og grill dem under låg i 5 minutter.

Grill laksen yderligere i 4-5 minutter, stadig under låg.

Anret den grillede laks med courgetteblomsten ovenpå.

Stænk med god olivenolie og server med citronbåd.

Server også nye, kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her