4 sværdfisk bøffer
1 spsk olivenolie
citronsaft
¼ tsk tørret salvie
1 tsk finthakket jalapeño peber
2 fed knust hvidløg
250 g blødt usaltet smør
1 knsp cayenne peber
½ presset citron
Sværdfisk bøffer:
1) Forvarm grillen
2) Pensl sværdfisken på begge sider med olivenolie.
Grill bøfferne 4 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber under grillningen.
Tilberedningstiden kan varierere afhængig af bøffernes tykkelse.
3) Læg smørkuglerne på hver bøf.
Stænk med citronsaft og server straks.
Cajun smør:
1) Bland krydderier og hvidløg i en lille skål.
Rør krydderiblandingen og det bløde smør sammen.
Smag til med salt og citronsaft.
2) Form smørblandingen til små toppede kugler.
Serveres med ovnstegte kartofler og hele syltede jalapeñoer.