4 skiver sværdfisk a 200 g ca. 2 cm tyk
2 hakkede løg
2 fed snittet hvidløg
6 laurbærblade
3 spsk citronsaft
2 spsk stødt koriander
1 knsp. cayennepeber
1 knsp. paprika
6 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
Fisken skylles, tørres og lægges i et stort fad.
I en skål blandes de hakkede løg med citronsaft, hvidløg, cayennepeber,
koriander, paprika og 4 spsk olivenolie.
Bland det godt med piskeris eller håndmikser.
Hæld det over fisken og tilsæt laurbærblade.
Dæk fadet med et stykke alufolie.
Sæt det i køleskabet og lad fisken trække 5-6 timer.
Vend indimellem fisken i marinaden.
Tænd for grillen i ovnen, eller for den udendørs grill.
Tag fisken op af marinaden og smør olivenolie på begge sider.
Fisken grilles nu 4-5 minutter på hver side.
Anret fisken på et fad og dryp med citronsaft og olivenolie.
Retten serveres med pilafris eller kartofler.