Logo

Grillet sværdfisk med lime og spidskommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøffer af sværdfisk
2 tsk stødt spidskommen
salt
2 lime
evt. 1 fed hvidløg, presset
1 spsk olivenolie
4 lysegrønne peberfrugter (eller almindelige)

Tilbehør:
100 g sultanas (lyse rosiner)
2 ½ tsk salt
4 dl minut-cous cous
5 dl kogende vand
1 spsk olivenolie

Rør en marinade sammen af olie, hvidløg, limesaft og spidskommen og smør det på fisken.
Eller drys fisken med krydderiet og dryp med limesaft, hvis det skal gå rigtigt stærkt.
Bøfferne kan marinere ½ time, men de kan også grilles med det samme.
Hæld cous cous, olie, salt og rosiner i en skål, der tåler kogende vand.
Hæld kogende vand på, læg låg på skålen eller dæk den tæt til med folie.
Lad grynene trække 5 min og rør dem så løse med en gaffel.
Flæk peberfrugterne og fjern kernerne.
Grill bøfferne på trækulsgrill eller grillpande 3-4 minutter alt efter grillens varme.
De må gerne være lyserøde indeni.
Grill samtidig peberfrugterne.
De må gerne være sprøde endnu. Drys med salt.
Server fisken sammen med cous cous og ekstra limefrugter til at presse ud over fisken

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her