2 store afpudsede svinemørbrad
Fars:
100 g grofthakket svinelever
300 g hakket svinekød
1 lille bdt hakket persille
½ dl rødvin
1 æg
½ dl hvedemel
50 g hakkede, soltørrede tomater eller 100 g ristede bacontern
1 lille revet løg
2 fed presset hvidløg
½ tsk firskhakket/tørret timian
Ratatouille:
1 squash i tern
1 mellemstor aubergine i tern
1 stort løg i tern
2 fed presset hvidløg
1 kg kogte kartofler i tern
1 tsk friskhakket/tørret timian
½ dl olie
salt og peber
Tomater:
8 tomater
2 fed presset hvidløg
1 kvist timian
Hak leveren med en kniv og rør den sammen med svinekødet og de øvrige ingredienser til en fars.
Bruges bacontern, ristes de først på en pande, inden de tilsættes farsen.
Skær mørbraden igennem på den lange led og bank den let ud til en ensartet størrelse.
Rul farsen indeni.
Snør eller hæft mørbraden med kødnåle.
Grill i 20-25 min. til den er gennemstegt.
Grill på alle sider ved middel varme, ikke for tæt på gløderne.
Lad den trække ca. 15 min., let tildækket.
Ratatouille:
Svits ingredienserne ved god varme ca. 5 min. i olie eller til de er møre.
Tilsæt olien lidt ad gangen, da grønsagerne suger meget.
Smag tilsidst til med salt og peber.
Tomater:
Skær et krydssnit i tomaterne og læg dem på alufolie på kanten af grillen.
Krydr med hvidløg og timian og grill dem til de er sprøde.