Logo

Grillet fersken med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 spsk smeltet smør
3 spsk brun farin
1 tsk stødt kanel
6 ferskner med skin på
1 dl groft hakket hvid chokolade
4 spsk groft hakket pistacie
Olie til grillen
 
Varm havegrillen op 20-30 min.
Pensl risten med lidt olie.
Pisk smør, brun farin og kanel sammen i en skål.
Halvér fersknerne og kasser stenen. Vend dem i sukkersmøret og sæt dem på grillen med skærefladen nedad.
Grill dem ca. 1 min.
Vend dem og fordel den hakkede hvide chokolade i hulningen, dryp resten af sukkersmørret over.
Grill fersknerne, indtil chokoladen er smeltet, ca. 2 min.
Læg de varme ferskner i dessertskåle og drys pistacienødder over.
Tips: Desserten kan evt. dryppes med lidt balsamicoeddike lige før servering. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her