Logo

Grillet fisk med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg filetteret fisk
2 spsk shoyu
2 spsk vand
2 spsk sesamolie
1 tsk reven ingefær

Læg fisken i en bradepande eller et ovnfast fad.
Bland shoyu,  vand, olie, og ingefær.
Hæld blandingen over fisken og lad den trække i 30 - 45 min.
Sæt den under/over grillen til fisken er mør.
Serveres pyntet med persilleduske.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her