Logo

Grillet fisk med skovsyre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk (fx frisk makrel, foreller ell. lign.)
Skovsyre
Salt og peber
 
Bugen på den rensede fisk gnides med salt.
Nykværnet peber strøes på.
Dernæst fyldes bugen op med skovsyre og lukkes med et par tandstikkere.
Pensl fiskens skind med olie og gennemsteg den herefter på grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her