Server rejerne som forret, kun ledsaget af tynde skiver sprød ristet brød. Enkelt og godt.
12 tigerrejer med skal
1 spsk extra jomfruolivenolie
150 g jordbær
3 dl hvidvin
1 dl sukker
1 tsk reven ingefær
Kværnet sort peber
Bambus spid
Sæt bambus spiddene i blød i vand, det forhindrer dem i at brænde på grillen.
Kog en lage af hvidvin og sukker.
Lad småsimre, til konsistensen er som en tynd sirup.
Smag til med ingefær og kværnet sort peber.
Siruppen må gerne "bide" en anelse.
Skær jordbærrene i meget små tern og hæld den lune sirup over.
Lad trække en times tid.
Sæt rejerne på spid, lad helst hoved og hale blive på.
Pensl med olivenolie og grill et par minutter på begge sider.
Server rejerne dryppet med jordbærsalsa.
Rejerne kan også tilberedes på en grillpande, hvis vejrguderne ikke er i grillhumør!