Logo

Grillet makrelfilet med kartoffelmos og blodpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2-4 personer)

4 makrelfileter
smør
salt og peber
100 g blodpølse
4 forårsløg
ca. 500 g kartoffelmos

Køb nogle makrelfileter og få fiskehandleren til at fjerne benene.
Fileterne pensles med smør og drysses med salt og peber. De grilles i 4-6 minutter. Steg den skivede blodpølse 2-3 minutter på hver side. Skær forårsløgene i skiver og blødgør dem på panden i lidt olie. Rør forårsløgene i kartoffelmosen.
Lav portionsanretninger med en skive blodpølse nederst, dækket med en skefuld kartoffelmos og en makrelfilet øverst. Dryp dressingen udenom.

Dressing:
2 tsk dijonsennep
2 spsk rødvinseddike
1 æggeblomme
4 spsk valnøddeolie
4 spsk jordnøddeolie
salt og peber

Pisk alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her