Logo

Grillede rejer og blæksprutteringe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g optøede, store rå Black Tiger-rejer
4 spsk yoghurt naturel
2 spsk limesaft
4 fed hvidløg
2 cm. frisk ingefær
2 friske, grønne chili
½ tsk cayennepeber
salt
200 g optøede, forkogte blæksprutteringe
4 store gulerødder, skåret i tændstik-tynde stave
½ tsk chili
½ tsk gurkemeje

Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud.
Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse.
Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab.

Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde.
Tilsæt chili, gurkemeje og 1 ½ dl vand.
Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter.
Ryst den overskydende marinade af rejerne, krydr med salt og grill dem hurtigt på begge sider.
Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med koriander-raita, agurker og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her