300 g optøede, store rå Black Tiger-rejer
4 spsk yoghurt naturel
2 spsk limesaft
4 fed hvidløg
2 cm. frisk ingefær
2 friske, grønne chili
½ tsk cayennepeber
salt
200 g optøede, forkogte blæksprutteringe
4 store gulerødder, skåret i tændstik-tynde stave
½ tsk chili
½ tsk gurkemeje
Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud.
Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse.
Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab.
Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde.
Tilsæt chili, gurkemeje og 1 ½ dl vand.
Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter.
Ryst den overskydende marinade af rejerne, krydr med salt og grill dem hurtigt på begge sider.
Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med koriander-raita, agurker og brød.