Dette er en anden nem salat, som har den skønne smag af grillede peberfrugter, kombineret med nektariner og gennemtrængt af den syrlige og skarpe balsamicoeddike, olivenolie og peber. Se bare, hvor nemt det er!
8 store røde peberfrugter
4 modne men faste nektariner
4 tsk balsamicoeddike
6 spsk ekstra jomfruolivenolie
friskkværnet sort peber
Grill peberfrugterne på grillen eller under risten i ca. 20 minutter, idet du vender dem regelmæssigt, til skindet er fuldstændig sort og fuldt af blærer.
Kom dem i en stor plasticpose, luk noget luft ind i posen og lad dem ligge, til de er kolde nok til at håndtere.
Dampen i posen hjælper med at løsne skindet og gør dem lettere at skrælle.
Skær peberfrugterne midt igennem, fjern skindet og kernerne og skær kødet i lange tynde strimler.
Placer peberfrugterne i et lavt fad med eventuelle safter.
Halver nektarinerne, fjern stenene og skær dem i tynde skiver ned i fadet med peberfrugterne.
Vend forsigtigt sammen.
Stænk balsamicoeddiken og olivenolien over og krydr med rigeligt sort peber.
Server dem straks.