Logo

Rejespid med limesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejespid med limesmør

24-48 afskallede rejer, afhængigt af størrelse
8 træspid

Kryddersmør:
150 g usaltet smør
½ dl tør hvidvin
saft og skal af 1 lime
1 tsk brun farin
1 spsk revet løg

Serveres med lime, persille eller koriander

 

Bland smør, hvidvin, lime, farin og løg sammen til kryddersmør.

Anvend en elpisker.

Sæt rejerne på spiddene.

Pensl rejerne med kryddersmørret, og lad dem stå i køleskabet i en time, inden de grilles et minut på hver side.
Læg dem på varme tallerkener sammen med det overskydende kryddersmør, limebåde og persille eller koriander.

Spises med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her