Logo

Grillede farsspid med æble- og peberodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
12 små grillspid
1 ½ spsk hvidløgspeber
3 spsk Barbeque Sauce Original

Sauce:
2 dl cremefraiche
1 æble, skrællet og skåret i tern
2 spsk frisk peberrod, reven
1 spsk paprika

Bland samtlige ingredienser til farsen.

Form farsen til aflange bøffer rundt om spiddene og grill i 5-8 minutter.

Bland alle ingredienserne til saucen.

 

Tips: Til denne ret anbefaler vi at servere en grøn salat med Santa Maria Græsk Salatdressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her