Logo

Grillede courgetter med gremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede courgetter med gremolata

 

2 courgetter

2 spsk jomfruolivenolie, ekstra

salt og peber

 

Gremolata:

1 lille bundt bredbladet persille

1 fed hvidløg

Reven skal af 2 økologiske citroner

 

Skær courgetterne i kvarte og pensl dem med olie.

Krydr med salt og pe­ber og grill courgetterne på alle sider, til de har ta­get farve.

Hak persillen og vend den med presset hvidløg og reven citronskal.

Drys gremolata over courgetterne og server.

 

(170 kcal)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her