Logo

Grapemarineret lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammeryg
2 grapefrugter
lidt grapejuice

Skær kødet fra lammeryggen – husk mørbraden på bagsiden.
Læge kødet i den friskpressede grapesaft + eventuelt lidt juice og stil det koldt i 3 – 4 timer. Vend kødet halvvejs.
Steges få minutter på en pande eller grill ved god varme. Kødet skæres skråt i helt tynde strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her