Logo

Grill aromaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede madvarer kan få en mere udtalt smag ved, at der tilsættes enten naturlige eller fabrikerede smagsstoffer til ilden før maden tilberedes.
 
Tørre grene fra frugttræer eller vinranker kan bruges i en kulgrill.
De træagtige stilke og blade fra friske urter såsom rosmarin, timian eller laurbær kan bruges i en kulgrill.
 
Skaller fra mandel, valnød og hasselnød, som har ligget i blød i en halv time, kan spredes over en kulgrill.
 
Opblødt tørret tang kan bruges i en kulgrill, når der laves fisk og skaldyr.
 
Små træstykker fra gamle whiskeytønder eller amerikansk valnød, mesquite bøg, eg, æble eller blommetræ kan bruges i en kul- eller gasgrill. De løse træstykker bør lægges i blød en halv time før brug og kan spredes direkte ud over en kulgrill før tilberedningen. Når de skal bruges i en gasgrill, bør de rulles ind i alufolie, der skal stikkes huller i papiret med et spid, og så skal de lægges på lavastenene eller smagsstængerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her