Logo

Marineret kalkunspid med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kalkunbryst
1 løg
1 æble
1 mellemstore chili
2 fed hvidløg
2 dl olie
20 g karry
½ bundt bredbladet persille
20 små champignon
1-2 courgetter
salt og peber
 
Kalkunkødet skæres i store tern, stilles koldt
Hakket løg, chili, hvidløg og æble svitses med karry i lidt olie et par minutter.
Massen blendes med resten af olien, sammen med persille, salt og peber og stilles til afkøling
Kom kalkunkød, stykker af courgette og champignon på spiddene.

Marinaden pensles på.

Stilles koldt i 12-24 timer
Grilles i ovnen i ca. 5-6 min. på hver side eller steg spiddene på en pande i 5-6 min. på hver side
Serveres med kogte kartofler vendt i lidt olie og persille på en pande.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her