Logo

Grape og ingefærmarineret kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kyllingebryst uden skind pr. pers.
2 grapefrugter
1 glas hvidvin
ingefær
salt

Kyllingebrysterne lægges i et fad med låg, den pressede grapesaft hældes over sammen med hvidvinen. Den revne ingefær og lidt salt blandes sammen med det øvrige, der stilles koldt i mindst 1 par timer - gerne mere.
Steges ved god temperatur på pande eller grill.
Husk godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her