Logo

Fyldt grilleret ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldt grilleret ørred

 

Prøv det - du bliver glædelig overrasket - det er vildt lækkert ...

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. ½ time. Ikke fryseegnet

#

4 ørreder à 250 g

½ citron

smør

salt, peber fra kværn

Fyld:

50 g smør

2 løg

2 hårdkogte æg

½ fennikel eller 2-3 stilke bladselleri

½ citron

dild

*

1. Rens og skyl ørrederne, tør dem med køkkenrulle.

Lad hoved og hale blive siddende, men skær gællerne af.

Gnid ørrederne med salt, peber og citronsaft og læg dem på 4 stykker folie, smurt med smør.

 

2. Rør smørret med citronsaft til fyldet.

Bland det med løgringe eller revet løg, grofthakkede æg, fintsnittet fennikel eller bladselleri, dild, salt og peber.

 

3. Fordel fyldet i ørrederne, pak folien tæt rundt om dem og læg dem på grillristen (ca. 12 cm fra gløderne).

Vend ørrederne en gang.

 

4. Serveres i folien med citronbåde, dildsmør og en kartoffelsalat tilberedt af: kartoffelskiver, løgringe og fintsnittet fennikel.

Vend det i cremefraiche krydret med salt, peber, fintklippet dild og karse.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her