Logo

Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild


Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 grønne asparges

6 radiser

1 håndfuld spinat, frisk

2 skiver rugbrød

125 g røgede ørreder

1 håndfuld dild

peber

 

* Tilberedning

Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække.

Kassér den nederste del.

Skær enderne til og skær asparges på langs.

Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin.

Skyl og slyng spinaten tør.

Klip dildspidserne fint.


Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

 

Tips:

Energi/pers: 230 kcal. Protein 6 g. Fedt 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedtenergi 23 %

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her