300 g torskefilet eller andet hvidt fiskekød
1 god håndfuld blåmuslinger i skal, eller de store muslinger fra frostboksen
½ liter bouillon
½-1 spsk rød carrypasta (købes færdig på glas eller i pose)
1 dåse (400 g) kokosmælk
1 spsk majsstivelse
2 spsk fiskesauce (købes på flaske)
1,5 spsk citron eller limesaft
1 tsk sukker
250 g broccoli eller gulerødder
150 g grønne bønner
250 g ægnudler
Kom bouillon og rød currypasta i en gryde, og kog det godt sammen.
Rør kokosmælk og majsstivelse sammen, og kom det i.
Tilsæt fiskesauce, citronsaft og sukker, og smag suppen til.
Kog små buketter broccoli og bønner i letsaltet vand et par minutter.
Kog ægnudlerne i saltet vand et par minutter, til de er "al dente".
Kom fiskekødet skåret i grove tern og muslinger i suppen.
Lad det kog svagt et par minutter.
Vend grønsager og nudler i suppen.
Tips: Denne ret kræver lidt utraditionelle ingredienser, men de kan købes i almindelige større dagligvarebutikker. Det gode er, at ingen af ingredienserne nødvendigvis kræver køleskabsplads.