Crabcakes med salsa - en rigtig sommerspise, som næsten kalder på at blive spist udenfor i solen.
Crabcakes:
1 æg
1 spsk mayonnaise eller dijonnaise
2 spsk hakket purløg eller ½ alm. løg
1-2 spsk hakket dild (evt. tørret)
1 dåse krabbekød
1 lille dåse drænede majs
½ dl rasp
1 spsk hvedemel
Salt og peber
½ spsk smør
½ spsk olie
Knækbrød med salsa:
75 g groftrevet parmesanost
4 tomater i kvarte
1 avocado i små tern
½ finthakket rødløg
Saften fra ½ lime eller citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Knækbrød
Crabcakes:
Pisk æg, mayonnaise, purløg og dild.
Vend krabbekød og majs i. Rør rasp, mel, salt og peber i farsen.
Varm smør og olie på panden, og steg 4 store crabcakes.
Knækbrød med salsa:
Drys knækbrødet med parmesanost.
Stil brødene i ovnen ved 180°C i ca. 4. minutter.
Kom saft og kerner fra tomaterne i en sigte. Gem saften.
Skær tomatkødet i små tern, og kom det i en skål.
Bland avocadoternene med tomaterne og tilsæt løget.
Pisk tomatsaft, limesaft, olie, salt og peber sammen.
Hæld dressingen over tomatblandingen.
Kom salsaen på knækbrød og server dem til crabcakes'ene.
Tips: Du kan også servere crabcakes'ene med kartofler og dijonnaise eller i en burgerbolle med salat og dijonnaise.
Grønsager pr. person: ca. 175 g