1 æg
1 spsk. mayonnaise eller dijonnaise
2 spsk, hakket purløg eller ½ alm. løg
1-2 spsk. hakket dild (kan undværes eller erstattes af tørret krydderi)
1 dåse krabbekød
1 lille dåse drænede majs
½ dl rasp
1 spsk hvedemel
salt og peber
smør/olie
Tilbehør: kogte kartofler og dijonnaise
*
Pisk æg, mayonnaise, purløg og dild.
Vend krabbekød og majs i.
Rør rasp, mel, salt og peber i farsen.
Varm smør og olie på panden, og steg 4 store crabcakes.
Server crabcakes med kartofler og dijonnaise eller i en burgerboller med salat og dijonnaise.
Hjemmelavet Dijonnaise:
4 portioner / Tilberedningstid: 8 min.
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. stærk sennep
½-1 dl olivenolie
½ fed hvidløg
citronsaft
Kom æggeblommer i en skål, tilsæt sennep og 1 knivspids salt, og pisk det godt sammen.
Tilsæt olivenolie dråbevis, indtil dressingen tykner.
Kom presset hvidløg i, og smag til med citronsaft, salt og peber.