Denne chutneyer meget hurtig og let at lave, og den er utrolig god til alle slags pølser, fx Lauras hjemmelavede pølsekager.
Til 6-8 personer
1 stort løg, groft hakket
1 stor rød peberfrugt, renset for kerner og hakket
15 g smør
1 spsk solsikkeolie
½ tsk paprika
2 spsk demerarasukker
200 g hakkede dåsetomater
1 spsk citronsaft
1 spsk Dijonsennep
1 spsk tomatpure
salt og friskkværnet sort peber
Steg løget og den røde peber i smørret og olien i 5 minutter til det bliver blødt.
Kom paprikaen i og steg det i et minut.
Kom 1 spsk af sukkeret i og steg det i 5 minutter mere, mens du rører rundt en gang i mellem, indtil blandingen er blevet karamelliseret.
Rør de øvrige ingredienser i, smag til med salt og peber og lad blandingen simre i 10 minutter.
Chutneyen kan serveres varm eller kold til alle slags grillet kød.