2 (500-600 g) pudsede svinemørbrad
2 cm ingefær
4 fed hvidløg
evt. 1 frisk rød chili
3 spsk olie
5 stjerneanis
2 spsk sukker
3 spsk sojasauce
2 spsk østerssauce
½-1 dl kogende vand
Tilbehør: ris kogt uden salt og en blandet salat
Skær mørbradene i store grove skiver eller tern.
Skær ingefæren i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Brun kødet i flere omgange på alle sider i meget varm olie.
Fjern kødet fra panden. Steg ingefær i olien.
Kom sukker, hvidløg, chili og stjerneanis på panden og vend det godt rundt.
Kom sojasauce, østerssauce og vand ved, og kog det ind.
Kom kødet tilbage i saucen, og vend det rundt, til saucen er kogt ind, og kødet er mørkt og glaseret.