Logo

Asiatiske glaserede mørbradtern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asiatiske glaserede mørbradtern

2 (500-600 g) pudsede svinemørbrad

2 cm ingefær

4 fed hvidløg

evt. 1 frisk rød chili

3 spsk olie

5 stjerneanis

2 spsk sukker

3 spsk sojasauce

2 spsk østerssauce

½-1 dl kogende vand

Tilbehør: ris kogt uden salt og en blandet salat

 

Skær mørbradene i store grove skiver eller tern.

Skær ingefæren i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.

Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.

Brun kødet i flere omgange på alle sider i meget varm olie.

Fjern kødet fra panden. Steg ingefær i olien.

Kom sukker, hvidløg, chili og stjerneanis på panden og vend det godt rundt.

Kom sojasauce, østerssauce og vand ved, og kog det ind.

Kom kødet tilbage i saucen, og vend det rundt, til saucen er kogt ind, og kødet er mørkt og glaseret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her