Logo

Asiatisk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asiatisk sauce


#

1 dl hoisinsauce

1 dl soyasauce

1 tsk sesamolie

*

 

Rør ingredienserne sammen i en lille kasserolle.

Bring saucen i kog og tag den straks af varmen.


Server saucen til grillet and, kylling, okse- eller svinekød eller pensl den på kødet under de sidste 10 min. af stegetiden.

 

Hvis saucen er tildækket, kan den holde sig i koleskabet i op til 2 uger.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 15.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her