1 roastbeef 1.2-1.5 kg
sweet hot chili sauce
1 portion dry rub
Dry rub:
100 g sukker
1 tsk stødt sort peber
2 tsk paprika
1 tsk karry
½ tsk fint salt
Dry rub: Alle ingredienser blandes grundigt i en skål.
Bunden på en foliebakke dækkes med et tyndt lag af dry rubben.
Roastbeefen pensles med sweet hot chilisauce og dækkes på alle sider ved at rulle den frem og tilbage i foliebakken.
Herefter dækkes den til og trækker i køleskabet i min. 2 timer, gerne
længere.
Ved grillen: Over direkte varme på en velsmurt rist, brunes stegen på alle fire sider, 2-3 minutter pr. side.
Der pensles når stegen vendes, med den resterende blanding af dry rub og væde i foliebakken fra marineringen.
Flyttes til indirekte varme, hvor den griller færdig fra 10-20 minutter alt efter hvor rød man ønsker stegen.
Lad stegen trække i 10 minutter, inden du skærer den i passende ikke for tykke skiver.