Logo

Andebryst med epice og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst med epice og hestebønner

Brug direkte grillning

 

2 kg hestebønner

100 g smør

havsalt

2 kviste mynte, hakkede

2 andebryster a 350 g

1 dl epice-olie, se opskrift

 

 

Bælg bønnerne og pil den yderste hinde af.

Kog bønnerne i ½ dl vand i 2 minutter og tilsæt smør, salt og hakket mynte.

Rids andebrystets skind og pensl det med epice-olie.

Grill det forsigtigt i 8-10 minutter med skindet nedad under grilllåg.

Bliv ved at pensle med olien under stegningen.

Brug forstøveren, hvis fedtet giver stikflammer.

Lad brystet trække 10 minutter inden servering,

Anret bønnerne under andebrystet.

Retten vil være skøn med kantareller, se opskrift.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her