Logo

Fyldte grillede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store nakkekoteletter
1 spsk olivenolie
1 lille bdt hakket persille
3 stilke friskhakket rosmarin eller ½ tsk tørret
2-3 fed hakket hvidløg
6-8 soltørrede tomater i strimler eller 150 g ristede bacontern
¼ tsk peber
salt

Skær en lomme på langs i koteletterne.
Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater.
Tilsæt peber. Bruges bacontern, ristes de først på en pande.
Hæld fedtet fra. Fyld blandingen i lommen. Luk åbningen med en tandstik.
Grill koteletterne 5-6 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne.
Salt koteletterne og lad dem hvile i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her