Dej:
¼ litervand
125 g margarine
125 g hvedemel
1/8 tsk salt
1 tsk sukker
4-5 hele æg
½ tsk bagepulver
Fyld:
kagecreme af ¼ liter mælk
1 ½-2 dl piskefløde
1 tsk Vanila
1 tsk sigtet flormelis
Pynt:
25 g sigtet flormelis
Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden tages fra varmen. Melet kommes i på en gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem et øjeblik, til den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene og bagepulveret røres sammen og dryppes i, mens man rører godt med et pæreformet piskeris. Æggene må tilsættes lige når afbagningen er taget fra varmen - eller først når den er helt afkølet. Hvis man begynder at røre æg i, når dejen er lunken, bliver den tynd med det samme. Da må man lave en ny afbagning og bage den tynde med, til den er fast. Dejen skal røres med så mange æg, at den er blød og smidig, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen sprøjtes ud som en krans.
Stilles i forvarmet ovn ved 200ºC.
Bagetid: 30-40 min. De første 20 min. må ovndøren ikke åbnes.
Kransen afkøles og flækkes. Bunden fyldes med Vanila creme og flødeskum.
Overdelen lægges på og drysses med flormelis eller glaseres med chokoladeglasur.