Logo

Verdens bedste Gulerodskage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kagen:
200 g rørsukker
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
400 g gulerødder, fintrevet
60 g rosiner
50 g hasselnøddekerner/flager (behøves ikke)
 
Glasur:
90 g margarine
190 g flormelis
1 ½ tsk vaniljesukker
150 g flødeost
 
Kagen:
Pisk rørsukker og olie.
Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let.
Hvedemel røres sammen med øvrige tørre ingredienser og tilsættes æggemassen.
Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i.
Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175°C i ca. 45 min.
Derefter skal kagen afkøles.
Glasur:
Smelt margarinen med flødeost, tilsæt flormelis og vaniljesukker, pisk til en jævn masse og kom på kagen med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her