Kagen:
200 g rørsukker
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
400 g gulerødder, fintrevet
60 g rosiner
50 g hasselnøddekerner/flager (behøves ikke)
Glasur:
90 g margarine
190 g flormelis
1 ½ tsk vaniljesukker
150 g flødeost
Kagen:
Pisk rørsukker og olie.
Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let.
Hvedemel røres sammen med øvrige tørre ingredienser og tilsættes æggemassen.
Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i.
Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175°C i ca. 45 min.
Derefter skal kagen afkøles.
Glasur:
Smelt margarinen med flødeost, tilsæt flormelis og vaniljesukker, pisk til en jævn masse og kom på kagen med det samme.