Logo

Verdens bedste Cookies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brun farin
100 g sukker
125 g blødt smør
½ vanilje stang
1 æg
1 tsk bagepulver
150 g hvedemel
½ tsk groft salt
ca. 65 g mandler eller hasselnødder
175 g mørk chokolade
 
Tænd ovnen på 175ºC.
Rør brun farin, sukker og blødt smør sammen i en skål.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med spidsen af en lille kniv.
Rør vaniljekornene i smørblandingen.
Slå ægget ud, og rør det i.
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Rør det i dejen.
Hak mandlerne. Hak den mørke chokolade i både små og store stykker. Bland chokolade og mandler i dejen.
Kom bagepapir på 2 plader.
Tril kugler af dejen, og sæt dem med god afstand på bagepladerne,  kuglerne flyder nemlig ud, når de bliver bagt.
Bag en plade af gangen.
Sæt bagepladen i midten af ovnen.
Bag 10-11 minutter, til kagerne er lidt brune i kanten.
Lad dem køle af på pladen i 7-10 minutter, til de en faste.
 
Tips: Når jeg skal have kage med i skolen laver jeg ofte disse kager med min mor. Mine klassekammerater elsker dem, og jeg får altid masser af ros for dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her