Logo

Verdens bedste rabarbertærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber i små stykker
1 ½ dl sukker
 
Dej:
1 dl hvedemel
125 g kokusmel
1 knsp bagepulver
2 dl sukker
125 g flydende margarine
1 æg
Rabarber lægges i et smurt tærtefad og drysses med sukker.
Dejen blandes i vist rækkefølge og fordeles over rabarberne.
Bages midt i ovnen ved 200°C i 25 minutter.
Server med cremefraiche.


Tips:Tærten er også rigtig lækker med fx hindbær eller skovbærblanding. Da skal man blot anvende ½ dl sukker til at drysse over, da denne type bær er sødere end rabarber.
Frosne bærblandinger kan fint anvendes, når blot saften får lov at dryppe af inden anvendelse. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her