3 dl vand
100 g smør
2 dl hvedemel
3 sammenpiskede æg
bananfyld:
2 dl piskefløde
2 bananer
pynt:
flormelis
citronsaft
50 g smeltet mørk chokolade
hindbærfyld:
2 dl piskefløde
2 dl dybfrosne hindbær
flormelis
Vandbakkelserne er IKKE fryseegnede.
Tænd ovnen på 200ºC.
Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt hvedemel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem.
Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager.
Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min. Ovnlågen må IKKE åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist.
Flæk kagerne.
Bananfyld:
Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødenskum over. Læg toppene på og server.
Hindbærfyld:
Pisk fløden. Mos de frosne hindbær og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, låg låget på og sigt flormelis over. Server straks.