1 pakke chokoladekagemix
1,5 dl sukker
½ dl lys sirup
2 spsk vand
2 æggehvider stuetemperatur
1 tsk vanilje
2,5 dl jordbær i skiver
2,5 dl chokolade
3 spsk lys sirup
½ dl fedtstof
2 spsk + ½ tsk vand
Bag chokoladekagen som anvist på pakken i en HJERTEFORMET
bradepande !
Bland sukker, sirup og vand i en gryde og varm det godt igennem.
Pisk æggehviderne godt stive og tilsæt langsomt den varme sirupsmasse men der piskes.
Tilsæt vanilje og pisk til massen er stiv og let.
Fold forsigtigt jordbærrene i.
Skær toppen af kagen, så toppen er 2-3 cm høj.
Fjern forsigtigt det inderste af kagen med en ske, så kanterne er 3-4 cm. tykke.
Fyld hullet op med jordbærfyld og sæt toppen af kagen på.
Kom chokoladestykkerne, fedtstoffet, sirup og vand i en gryde og varm det til chokolade og fedtstof er smeltet.
Hæld glasuren over kagen og fordel den også på kanterne.
Opbevares i køleskab.