Frysegnet.
Dejen:
250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
75 g valnøddekærner - grofthakket
Fyld:
250 g hindbær - friske el. frosne
2-3 spsk flormelis
¼ l piskefløde
Pisk æg og sukker meget skummende. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljepulver og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med smurt bagepapir. Fordel dejen jævnt på papiret og drys de hakkede valnøddekærner herover. Bag dejen i 10 - 12 min. ved 200ºC eller til den er gylden på overfladen. Vend den bagte roulade over på et sukkerdrysset papir. Læg rouladen med papirsiden nedad på et godt fugtigt viskestykke, så slipper papiret nemmere. Rør de optøede hindbær sammen med flormelisen og fordel dem over rouladen. Pisk fløden stiv og fordel den over roulade og hindbær. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt til den skal serveres.
Rouladen skæres i ikke for tynde skilver. Er den frossen skæres den ud i frossen stand. Skiverne skal selvfølgelig være helt optøet inden de serveres.