Logo

Sprøde havregrynskager med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

125 gram smør eller margarine
140 gram havregryn
125 gram sukker
100 gram nøddekerner
1 dl solsikkekerner
2 spsk sirup
1-2 spsk fløde

Pynt :
200 gram chokolade
*


Smelt fedtstoffet i en gryde.
Rør de øvrige ingredienser i.
Fordel dejen i en velsmurt bradepande (ca. 24x35 cm) evt. beklædt med bagepapir.
Bag kagen ca. 20 minutter ved 175ºC.
Smelt imens chokoladen.
Fordel den på kagebunden, så snart den er taget ud af ovnen.
Skær den varme kage i firkanter, det skal gøres hurtigt, før kagen stivner.
Lad kagestykkerne afkøle på en bagerist




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her