Logo

Horn med bagepulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
25 g bagepulver
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g smør eller margarine
2 ½ dl mælk

Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri, mælk tilsættes, hvorefter alt æltes godt sammen.
Dejen deles, og hver halvdel udrulles i en rund plade, der udskæres i trekanter, og disse rulles fra den brede side ind mod spidsen, krummes lidt, pensles med øg og bestrøs med groft sukker.
Bages i en god varm ovn ca 15 minutter.
Horn kan påsmøres med indlæg (remonce) inden den rulles sammen.
Se opskrifter på Remonce - indlæg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her