500 g flormel
1 tsk salt
100 g sukker
2 ½ dl sødmælk
40 g gær
250 g smør eller margarine
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Når dejen er hævet æltes den og deles, og halvdelen udrulles i rund plade, der igen deles i 12 trekanter.
Disse sammenrulles fra dejens bredeste side, således at spidserne, når hornene stilles på en smurt plade ligger underst.
Hornene krummes lidt.
Efterterhæves, pensles og bages i ca 15 minutter.
Horn kan bestrøs med groft sukker, ligesom der i hornene, idet de rulles sammen kan påsmøres dejen sveskemos eller makrondej.
Se opskrifter på Remonce - indlæg