Logo

Usædvanlig Chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekage med flødeost, som selv en ostehader kan lide.

185 g smør
60 g kakao
250 g sukker
2 æg
155 g hvedemel
evt 1 tsk bagepulver
250 g flødeost
80 g sukker ekstra
1 tsk vanilje
1 æg ekstra

Smelt smørret sammen med kakaoen.
Tages af varmen og sukkeret tilsættes.
Pisk først æggene i, og derefter melet.
Hæld dejen i en smurt springform.
Rør flødeosten med det ekstra sukker og vaniljen.
Gøres nemmest med dejkrogene på den elektriske pisker.
Pisk ægget i. Hæld dejen over chokoladedejen.
Træk en kniv gennem de to dejlag, så de bliver marmoreret.
Stil kagen i en kold ovn på den nederste ribbe ved 180°C.
Bag den i ca. 50-60 minutter.
Dog kan man også stille kagen i varm ovn ved 180°C og tilsætte 1 tsk
bagepulver.
Prøv med en strikkepind, om kagen er gennembagt. Spises afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her