60 g smør
90 g brun farin
6 ananasringe
12 røde cocktailbær
Dej:
100 g smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk vaniljesukker
100 g hvedemel
½ tsk strøget bagepulver
Rør 60 g smør sammen med 90 g mørk farin, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform.
Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et
cocktailbær.
Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.
Derefter røres selve dejen.
Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vaniljesukker og til sidst hvedemel og bagepulver.
Dejen fordeles i formen.
Bages på en rist på nederste rille ved 200-210°C i ca 35-40 min.
Når kagen er bagt, afsvaler den lidt i formen, inden den vendes ud.
Husk frugten skal være øverst.