Logo

ukrainsk pandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g margarine
2 dl mælk
50 g hvedemel
2 æggeblommer
¼ tsk salt
2 æggehvider
20 g fedtstof
syltetøj, flormelis

Bring margarine og mælk i kog. Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper. Afkøl dejen. Rør én æggeblomme i ad gangen. Rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat. Rør saltet i. Pisk hviderne til stift skum og vend dem i dejen. Bag to tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagningen og brug låget, når pandekagerne skal vendes, Kom syltetøj mellem de to pandekager og drys flormelis over. Server pandekagen varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her