Logo

Susanne's nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
250 g margarine
250 g sukker
1 dl mælk/fløde
½ tsk bagepulver
1 tsk natron
1 ½ tsk ingefær
1 spsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk nellike
 
Det hele samles til en dej og skal hvile ca. 1 time i køleskabet.

Dejen rulles ud til pølser der snittes i passende størrelser.
De små dejklumper trilles og ligges på bageplader og bages på øverste rille.
Bages ved 200-220°C i ca. 10 min til de begynder at tage farve.
Afkøles på bagerist og kommes i dåse med tætsluttet låg, når de er helt kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her