50 g smør
50 g flormelis
1 dåse ananas i ringe (ca 400 g)
1 dåse abrikoser (ca 400 g)
12-15 små svesker uden sten
200 g smør
200 g sukker
3 æg
275 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1.5 dl ananassaft eller abrikossaft
Smelt smørret (50 g) og hæld det i en springform eller alu-form. Fordel smørret i formen og drys mørk farin på.
Hæld saften fra ananas og abrikoser og lad dem dryppe fri for væde i en sigte.
Læg frugten i ét lag i formen og passende mønster.
Abrikoserne lægges med den buede side nedad.
Rør sukker og smør smidigt.
Rør æggene i, ét ad gangen.
Bland hvedemel med bagepulver og rør det i dejen sammen med saften.
Fordel dejen over frugten.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175°C i ca 45 min.
Afkøles til lunken i formen og vendes derefter ud på et fad.