Logo

Tyttebærbrød uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(1 stort brød)
Tyttebærsyltetøj giver brødet en god, frisk smag og gør det mere fugtigt. Tyttebærbrød er både nemt og hurtigt at bage. Dejen skal ikke hæve, men lægges direkte i bradepanden og bages.

425 g hvedemel
375 g rugsigtemel
425 g grahamsmel
2 tsk salt
2 tsk bagepulver
4 tsk natron
1 l kærnemælk eller en anden form for syrnet mælkeprodukt
1 dl sirup
1 ½ dl tyttebærsyltetøj

Tænd ovnen på 185°. Smør en bradepande. Bland alle de tørre ingredienser i et stort dejfad, som kan rumme mindst 4 liter. Tilsæt mælk, sirup og syltetøj. Rør det hele godt sammen. Hæld den klistrede dej op i bradepanden, og klap dejen, så brødet er lige tykt over det hele. Bag brødet på nederste rille i ca. 40 min. Lad det køle af under et klæde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her